Prima zi de scoala

Intenționat mi-am pierdut câteva ore din viață pentru a vedea cum se prezintă elevii de liceu în prima lor zi de școală. Ce am văzut?
șieeet…

La câteva licee am avut impresia că sunt la o prezentare de modă, la altele la reuniunea gay-lor sau a cocalarilor (nu mă pot decide).
subliniez: șieeeeet…

Câteva domnișoare cu sânii pe afară că și Pamela Anderson ar fi invidioasă, niște fustițe atât de scurte de zici că se pregăteau de un film porno cu tematică școlară și, atât de machiate încât zici că după prima pauză se afișează rezultatul pentru miss școlărița perversă.
Pe de altă parte, băiețeii cu gleznuțele goale, pensați, cu blugii mulați (de zici că toți au împrumutat blugii surorilor lor), ochelarii de soare pe cap și telefonul șmecher peste portofel la vedere (aici totuși cred că nu mai avea loc de ele în buzunare din cauza blugilor mulați).

Ori am îmbătrânit, ori sunt prost și nu știu ce-i moda… dar totuși, unde căcat vă sunt părinții? Sau mai exact, unde vă sunt cei 5-6-7 ani de acasă?
Chiar nu mă aștept la vreun răspuns :))

Apropo „fatăăăă”, să știi că dacă ieși din casă cu țâțele pe afară și fusta cât mai scurtă, e ca și cum ai ține în mână o bucată de carne în fața unui urs (Pedo Bear) dacă știi cum zic.

„Generația asta va aduce schimbarea în lume” autor necunoscut
Nu cred că a precizat ce tip de schimbare va aduce această generație.

atât…

Zi și tu ceva

comments

Published by un leneș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *